Vă rugăm sa consultați toate informațiile necesare legate de COVID-19

Laminare Sprancene

LUV SALON

ATUNCI CÂND ORICE FEMEIE POATE FI FRUMOASĂ...

Tu poti fi Superba!

Multe femei se confrunta cu sprancene neascultatore care parca orice le-ai face nu arata cum trebuie. Firele rebele sunt greu de stapanit, ies din forma si arata inestetic. Exista o solutie pentru aceasta problema, pentru a transforma sprancenele subtiri, rare sau neascultatoare in sprancenele perfecte. Laminarea este o procedura inovatoare care transforma sprancenele, le fixeaza timp indelungat in forma dorita si poate sa te ajute sa obti sprancene mai pline si groase.

Datorita ingredientelor organice si bogate in substante hranitoare, procedura de laminare contribuie la regenerarea si stimularea cresterii firelor de par din spranceana. Dupa ridicarea si fixarea firelor de par in pozitia dorita de catre expertul in sprancene, acestea urmeaza sa isi pastreze forma o perioada indelungata de timp, rezultatul mentinandu-se pana la 6 saptamani. Laminarea este ideala pentru femeile care au sprancene mai subtiri sau care s-au subtiat din cauza pensatului, pentru ca le ofera forma perfecta cu un volum natural!

Programeaza-te acum!

LAMINARE SPRANCENE

PRET

150 lei

Este singura solutie pentru sprancenele dezordonate si neascultatoare, oamenii cu fierele orientate in directii diferite fiind beneficiarii acestei proceduri. Atat femeile cat si barbatii cu sprancene neascultatoare pot apela la acesta procedura, pentru ca rezultatul este cat se poate de natural. In plus fata de fixarea firelor de par in directia dorita, tratamentul include si un pensat si vopsit la cerere. Astfel, sprancenele capata si un pigment usor, datorita vopselei alese in functie de nuanta naturala.

Are numeroare avantaje, precum:

  • firele devin mai groase si mai dese
  • golurile sunt ascunse cu ajutorul firelor de par
  • sprancenele au un aspect indelungat aranjat
  • nu este nevoie sa le mai machiezi
  • regenerarea sprancenei
  • unica solutie pentru sprancenele ciufulite
  • stimularea cresterii firelor de par
  • rezultat natural perfect

Laminarea se recomanda să fie efectuată o dată la 2 luni timp de 3 sedinte consecutiv, iar ulterior necesită întreţinere o dată la 6 luni.

Cum se întrețin sprancenele acasă, după procedură?

Nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a sprancenelor imediat după procedură, dar și timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, sprancenele se vor putea machia abia după 24 ore. După această perioadă, sprancenele se vor demachia în mod normal, de preferat cu produse special destinate tenului sensibil(apă micelară pentru față și ochi, ulei demachiant bifazic, gel hipoalergenic pentru ten sensibil).

Vrei să te răsfeți la Luv Salon? REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!

Te vom contacta în curând pentru confirmare și detalii despre programarea ta! Mulțumim!

SESIUNEA TA DE RĂSFĂȚ ÎNCEPE LA LUV SALON!

Sună-ne, scrie-ne sau vino direct la salon!

OFERTE

Pofită de ofertele noastre și transformă-te într-o adevărată divă! Obține reduceri de până la 50% și gratuități la serviciile tale favorite!