Vă rugăm sa consultați toate informațiile necesare legate de COVID-19

Laminare Gene

LUV SALON

ATUNCI CÂND ORICE FEMEIE POATE FI FRUMOASĂ...

Tu poti fi Superba!

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv și semi-permanent care se realizează cu scopul obținerii unor gene curbate, lungi și dese. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!

Laminare genelor este potrivită tuturor femeilor care vor să aibă gene naturale mai bogate, mai curbate și mai lungi, procedura fiind imperios necesară persoanelor ce au avut extensii de gene timp îndelungat și se află în pauză, sau în cazul genelor scurte și/sau drepte.

Procedeul de laminare are 5 etape care durează cca. 90 minute. După ce genele sunt demachiate, procedura se realizează astfel:

 • Lifting: cu ajutorul unei soluții speicale, genele se ridică de la rădăcină, folosindu-se două bucăți de silicon (așa zisele ”bigudiuri pentru gene”). Genele se fixează în această poziție cu ajutorul unui balsam pentru lifting;
 • Fixare: se realizează folosind crema specială pentru volum și fixare;
 • Vopsire: aplicarea pigmentului care va vopsi genele naturale în culoarea neagru intens;
 • Aplicarea cheratinei: genele sunt hrănite cu cheratină pură care se lasă să acționeze cca. 10 minute, astfel încât genele să capete volum prin umplerea cu cheratină a firelor;
 • La final se aplica o soluție pentru hidratare și luciu.

Programeaza-te acum!

LAMINARE GENE

PRET

150 lei

Este laminare genelor o procedură invazivă?

Nu.Laminare genelor este o procedură non-alergenică, nedureroasă și nu traumatizeză genele naturale în niciun fel. Mai mult, produsele folosite sunt realizate din ingrediente 100% naturale. Rezultatul final este unul spectaculos, în cele mai multe cazuri durând până la 2 luni. Prin procedura de ridicare a genelor de la rădăcină acestea par vizibil mai lungi, efectul de curbare, cheratină și vopseaua oferind volum genelor. Genele tale vor părea mai groase și vor deveni mai sănătoase.

Te vei bucura de gene lungi, curbate și dese fără a mai fi nevoie să utilizezi cleștele de întors gene, rimelul sau extensiile. Desigur, aplicarea unui produs tip mascara intensifică efectul volumului, alungirii și curbării.

Avantajele laminarii genelor:

 • alungirea firelor de păr
 • îngroşarea firului natural cu 30%
 • obţinerea unui aspect de gene voluminoase
 • pigmentarea firului natural de păr
 • curbarea genelor
 • protecţia şi intărirea genelor

Laminarea se recomanda să fie efectuată o dată la 2 luni timp de 3 sedinte consecutiv, iar ulterior necesită întreţinere o dată la 6 luni.

Cum se întrețin genele acasă, după procedură?

Nu este recomandat dușul fierbinte sau udarea cu apă a genelor, imediat după procedură, dar și timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, genele se vor putea rimela abia după 24 ore. După această perioadă, genele se vor demachia în mod normal, de preferat cu produse special destinate ochilor sensibili (apă micelară pentru față și ochi, ulei demachiant bifazic, gel hipoalergenic pentru ten sensibil).

Vrei să te răsfeți la Luv Salon? REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!

Te vom contacta în curând pentru confirmare și detalii despre programarea ta! Mulțumim!

SESIUNEA TA DE RĂSFĂȚ ÎNCEPE LA LUV SALON!

Sună-ne, scrie-ne sau vino direct la salon!

OFERTE

Pofită de ofertele noastre și transformă-te într-o adevărată divă! Obține reduceri de până la 50% și gratuități la serviciile tale favorite!