Vă rugăm sa consultați toate informațiile necesare legate de COVID-19

Despre

LUV SALON

Suntem pasionați de frumusețe dintotdeauna și asta ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai vechi saloane de înfrumusețare din București. Serviciile profesionale, echipa pregătită să ofere fiecărui client în parte răsfățul cuvenit, dar mai ales prețurile avantajoase, sunt principalele motive pentru care Luv Salon este și va continua să fie locația în care oricine poate beneficia de servicii de înfrumusețare peste așteptări!

Avem experiență în ceea ce privește înfrumusețarea și ne reinventăm constant, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale! Îți punem în evidență răsăturile și te transformăm într-o divă, gata să impresioneze oriunde ar merge!

Peste 10 ani

Peste 10 ani

Expeienta

Studio Bronzare

Studio Bronzare

Ergoline

Servicii Înfrumusețare

Servicii Înfrumusețare

De top 

Super Oferte

Super Oferte

Pentru tine

Cele Mai Mici

Cele Mai Mici

Preturi

Încă nu am descoperit secretul frumuseții fără bătrânețe, dar îți garantăm o experiență de neuitat și rezultate care te vor scoate din anonimat, indiferent de vârstă! Programează-te chiar azi la Luv Salon!

SESIUNEA TA DE RĂSFĂȚ ÎNCEPE LA LUV SALON!

Sună-ne, scrie-ne sau vino direct la salon!

OFERTE

Pofită de ofertele noastre și transformă-te într-o adevărată divă! Obține reduceri de până la 50% și gratuități la serviciile tale favorite!