Vă rugăm sa consultați toate informațiile necesare legate de COVID-19

Tunel pentru Slăbit

LUV SALON

ATUNCI CÂND ORICE FEMEIE POATE FI FRUMOASĂ...

Tu poti fi Superba!

Tunelul cu infraroșu este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Raze infraroșii pătrund 5-6 cm cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

Caracteristici Tunel cu infraroșu:

 • două cupole culisante, cu setări diferențiate
 • temperatura atinge 65-70 grade Celsius – ideal pentru a accelera procesul de transpirație, fără a genera disconfort

Culisarea celor două cupole face ca intrarea în tunel să fie facilă, permițând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare: electrostimulare, împachetări corporale sau tratamente de termosudație.

Aplicații Tunel cu infraroșu:

 • Tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății corporale
 • Tratamente anti celulită cu rezultate vizibile rapid.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar
 • Accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal
 • Balansarea acidității și alcalinității în organism

Rezultate:

 • eliminarea grăsimilor. În timpul ședințelor, grăsimea este topită ultrarapid și se produce o scădere radicală a volumului celulelor grase.
 • eliminare celulită. Grăsimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obținându-se o piele uniformă și tonifiată.
 • accelerarea metabolismului generează arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slăbit în kilograme accelerat.
 • îmbunătățirea circulației limfo-venoase
 • eliminarea substanțelor nocive, toxine, deșeuri metabolice
 • atenuarea durerilor de articulații, musculare
 • purificarea și oxigenarea sângelui.

Încă nu am descoperit secretul frumuseții fără bătrânețe, dar îți garantăm o experiență de neuitat și rezultate care te vor scoate din anonimat, indiferent de vârstă! Programează-te chiar azi la Luv Salon!

Programeaza-te acum!

TUNEL PENTRU SLĂBIT

Scapă de tesutul adipos, fără efort!

PREȚ

45 lei

DURATĂ

30 min

DESPRE TUNELUL DE SLĂBIT

Tunelul cu infraroșu reprezintă o modalitate rapidă prin care poți scăpa eficient de kilogramele sau centimetri în plus, prin intermediul termoterapiei. Efectele sunt vizibile aproape instant, iar rezultatele sunt unele de durată. Încearcă și tu cu încredere acest tip de tratament de înfrumusețare corporală!

Vrei să te răsfeți la Luv Salon? REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!

Te vom contacta în curând pentru confirmare și detalii despre programarea ta! Mulțumim!

Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute!

Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces, în organism.

Datorită modalității sale de închidere, temperatura din interior se va mări, și în acest fel se produce o transpirație intensivă și mult mai benefică. Efectul termic oferit de razele infraroșii este una care este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât, deși senzația de disconfort termic este minimă (la suprafața pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune.

Corpul depozitează în decursul vieții tot mai multe substanțe nocive, metale grele și grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infrarosii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanțele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori.

Dacă la sauna obișnuită tranpirația constă în marea majoritate din apa și doar maxim 15% grăsimi și alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare infraroșu, transpirația constă în apoximativ 25-30% din grăsimi, metale grele și substanțe nocive.

SESIUNEA TA DE RĂSFĂȚ ÎNCEPE LA LUV SALON!

Sună-ne, scrie-ne sau vino direct la salon!

OFERTE

Pofită de ofertele noastre și transformă-te într-o adevărată divă! Obține reduceri de până la 50% și gratuități la serviciile tale favorite!